Las

Las Fierbinti Sez.25 Episodul 5 Reluare 21 Februarie 2024

Adevăratul iubit al soacrei lui Celentano își va face apariția la cârciuma lui Bobiță in las fierbinti sezonul 25 episodul 5 reluare 21 februarie 2024 pentru a-i da o lecție lui Dorel, care s-a amorezat de aceasta. Însă Celentano va sări în apărarea prietenului său: „Soacră-mea este gagica lui Dorel și așa rămâne. Tataie, soacră-mea este pe tarlaua mea, iar eu hotărăsc cine e gagicul ei!”. Cum se va încheia conflictul celor doi bărbați, vom afla în câteva ore.

Las fierbinti sezonul 25 episodul 5 de pe 21 februarie 2024

Aseară, telespectatorii au fost cu ochii pe noul episod din Las Fierbinți și s-au bucurat la maximum de comedie. Locuitorii celui mai popular sat au trecut prin peripeții neașteptate, iar serialul a fost lider absolut de audiență.

​Celentano i-a făcut o vizită mamei soacre alături de Dorel, însă aceasta nu s-a arătat prea fericită: „Iar ai venit cu prostul ăsta? Celentano, plecați de aici, că numai probleme îmi faceți!”, i-a spus aceasta nervoasă. Însă Celentano nu s-a dat bătut și a continuat să îl ajute pe Dorel să o curteze pe mama soacră, pentru a bea gratis la cârciuma lui Bobiță: „Te invităm la masă!”, i-a propus Celentano lui Dorel, pentru a-l apropia pe acesta de soacra sa. Mai jos puteti viziona cel mai nou sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 5 online 21 februarie 2024, fara intreruperi!

Advertisement

Robi a primit un ordin foarte clar din partea șefului său: să îi cumpere o trotinetă drept cadou pentru ziua onomastică. Așa că polițistul a luat-o la pas prin Fierbinți pentru a convinge sătenii să pună bani la cadoul primarului: „E ziua lui, mă! După ce că a făcut atâtea pentru comuna noastră, nu merită și el o mică atenție? Hai să facem un cadou. Mă gândeam să punem tot satul bani și să-i luăm o trotinetă”, i-a spus Robi unui vecin. Însă polițistul s-a lovit de refuzuri.

Cel mai nou sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 5 reluare 21 februarie 2024, poate fi vazut mai jos

Ieri seară, serialul a fost lider absolut de audiență! În intervalul orar 20:30 – 21:28, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, pro avea 12.8 puncte de rating și 33.7% cotă de piață, cifre mult mai mari față de televiziunea de pe locul 2 care avea doar 5.3 puncte de audiență și 13.9% share. La nivel național, peste 2.2 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:15, aproape 2.6 milioane de telespectatori erau cu ochii pe pro! Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noul sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 5 online 21 februarie 2024.

Advertisement

Source: https://www.nbcnews.com/

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!