Las

Zici că l-au transferat din Las Fierbinți! Sosia cărui actor celebru e jucătorul de la FC Bălți ajuns la Dinamo

După ce până pe 15 ianuarie Dinamo reușise să bifeze un singur transfer, fundașul nord-macedonean Darko Velkovski, iată că următoarele zile pare că au fost cu noroc pentru formația din Ștefan cel Mare.

Potrivit paginilor oficiale de pe rețelele de socializare, Dinamo a mai adus, până la această oră, încă trei jucători: mijlocașul croat Domagoj Pavicic, atacantul moldovean Petru Neagu și mijlocașul francez Eddy Gnahore.

„Dinamo 1948 București anunță transferul internaționalului moldovean Petru Neagu, ultima oară la FC Bălți. 24 de ani, Petru Neagu poate juca atât pe postul de mijlocaș stânga, cât și atacant central.

Advertisement

Format la Academia de juniori a italienilor de la Torino, Petru Neagu a evoluat în carieră în prima ligă a campionatului din Moldova la Zimbru Chișinău (72 meciuri / 5 goluri / 11 pase decisive) și FC Bălți (45 meciuri / 8 goluri / 11 pase decisive).

Fost internațional U19 și U21 al Moldovei, Petru Neagu a fost convocat de două ori, însă nu a debutat încă, la prima reprezentativă a moldovenilor de peste Prut”, se arată în comunicatul celor de la Dinamo.

Odată ajuns la formația bucureșteană, jucătorul din Moldova a atras atenția și cu figura și aspectul lui fizic, putând oricând fi considerat sosia unuia dintre actorii români consacrați: Iulian Postelnicu.

Petru Neagu seamănă cu Iulian Postelnicu

Având un premiu Gopo în palmares, câștigat în anul 2020 pentru rolul principal din filmul „Arest”, actorul Iulian Postelnicu a apărut recent și în filmul „Ramon”, al lui Pavel Bartoș, dar și în serialele „Las Fierbinți” și „Clanul”, de la PRO TV și de pe VOYO.

Advertisement

În unele fotografii apărute pe internet cu Petru Neagu, noul atacant al celor de la Dinamo seamănă foarte mult cu Iulian Postelnicu, fotbalistul de 24 de ani putând fi considerat sosia actorului de 45 de ani.

Chiar dacă pe internet au apărut deja glume despre sosirea lui Petru Neagu de la Bălți la Dinamo, atacantul are meciuri jucate la zi și a marcat în ultimele două luni ale anului trecut trei goluri, câte unul cu fiecare dintre echipele Dacia Buiucani, Sparta Selemet și Sheriff Tiraspol.

Source: https://www.nbcnews.com/

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!